Met gepaste trots kunnen wij van Zolder023 groot nieuws delen! Wegens succes opent Zolder023 een nieuw filiaal in Haarlem. Dit is niet zomaar weer een filiaal, dir is namelijk een pop-up winkel midden in de drukbezochte Cronjéstraat in Haarlem-Noord. Voor de lezers die minder bekend zijn in Haarlem, de Cronjéstraat is een winkelstraat in Haarlem-Noord. De Cronjéstraat ligt net buiten de binnenstad van Haarlem, en begint bij het Julianapark en Soendaplein. De winkelstraat is uitstekend bereikbaar. Op de fiets is het een leuke straat om doorheen te fietsen en te winkelen, en ook is er bij het Julianapark een bushalte, en bij de Ripperda Kazerne een parkeergarage.

Een pop-up kringloopwinkel

De nieuwe winkel in de Cronjéstraat is een stuk kleiner dan onze winkel op de Eysinkweg. De pop-up winkel is hierom ook alleen bestemd om te winkelen. Omdat wij hier graag alle ruimte gebruiken om de mooiste en leukste artikelen voor jullie kwijt te kunnen, is het helaas niet mogelijk om hier boedel af te leveren. Hiervoor verwijzen wij je graag naar onze grote winkel op de Eysinkweg.

De pop-up winkel houdt in dat wij eigenlijk een leuk klein boetiekje in de Cronjéstraat erbij hebben. Uiteraard is iedereen hier welkom. Als je in de buurt bent, nodigen wij je van harte uit om een kijkje te komen nemen. Ben je van plan grotere artikelen als meubels te scoren, of eindeloos lang wilt slenteren door de vele artikelen van Zolder023, dan raden wij onze winkel op de Eysinkweg aan.

De opening van de pop-up winkel in de Cronjéstraat

Onze pop-up winkel in de Cronjéstraat opent de deuren op Dinsdag 6 September 2022. Zijn jullie in de buurt? Kom gezellig langs bij de feestelijke opening, en wie weet zitten er fantastische artikelen tussen! Ook zullen wij hier aanwezig zijn bij verschillende braderieën en feestelijkheden gedurende het jaar. Wij zien jullie graag bij ons in de Cronjé

Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *