Hij komt, hij komt

Ook voor de kinderen van de voedselbank

Elk jaar zamelen de Lionsclub GIJS Amsterdam (via sintinzamelactie.nl) zoveel mogelijk gebruikt speelgoed, boeken en spelletjes in om kinderen, die afhankelijk zijn van de voedselbank ook een Sinterklaasfeest te bezorgen. Kinderspullen, die nog prima een 2de ronde meekunnen. Vorig jaar hebben er 5.000 kinderen via deze actie een Sinterklaasfeest gekregen. Hard nodig omdat 1 op de 12 kinderen in Nederland opgroeit in armoede. En helaas, stijgt dit aantal hard!

Wie is de Lionsclub GIJS Amsterdam

De actie is een initiatief van Lionsclub GIJS Amsterdam en wordt elk jaar mogelijk gemaakt door een grote groep vrijwilligers, bedrijven en organisaties (die belangeloos meewerken). Om alle kadootjes een goede plek te geven, werken ze samen met het centrale distributiecentrum Voedselbanken in Utrecht. Zij zorgen dat al uw donaties een mooie 2de plek krijgen. En schoon, compleet en ingepakt bij de kinderen komen, die het hard nodig hebben. Zo vieren ook zij een echt Sinterklaasfeest. Doet u mee? 

Inleveren bij Zolder023

Als Zolder023 dragen wij dit initiatief een warm hart toe en daarom kunt u uw speelgoed ook bij ons inleveren en zorgen wij dat het bij Lionsclub GIJS Amsterdam terecht komt. 

Inleveren kan van 23 oktober tot uiterlijk 2 november

  • Locatie:¬†Zolder023 – alleen in de vestiging op Eysinkweg
  • Waar:¬†Eysinkweg 71, 2014 SB, Haarlem (tijdens openingstijden)
  • Hoe:¬†Graag schoon, compleet en in een gesloten zak of doos.

Ook Hart van Nederland vindt dit een goed initiatief, binnenkort komen ze ook bij ons langs om een rapportage te maken! Hart van Nederland, elke dag om 17.47 op SBS6.

Volg onze socials voor de laatste updates

Categorie√ęn:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *