Ook in 2022 heeft Kringloopwinkel Zolder023 wederom de dieren van de Artisklas in Haarlem een prachtig (verlaat) paasontbijt bezorgd. Zolder023 heeft tijdens het paasweekend voor de 2e keer op rij de “Appel en een ei” actie gehouden, waarbij klanten bij inlevering van een appel en een ei tegen 25% korting konden winkelen.

Tijdens het paasweekend waren er veel klanten bij de kringloopwinkel die gebruik hebben gemaakt van deze leuke actie. Winkelen tegen 25% korting in ruil voor slechts een appel en een ei, is natuurlijk toch iets wat veel mensen niet konden laten liggen! Aldus; Jan van Buren, bedrijfsleider van Kringloopwinkel Zolder023. De opbrengst is woensdag 20 April, na het paasweekend door Zolder023 afgeleverd bij de Artisklas in Haarlem.

De voorzitter en hoofdverzorger van Stichting Artisklas Haarlem, Harald Ames, heeft ons daar weer kunnen ontvangen. Tijdens het voeren van de dieren, werden de appels en de eieren wederom als een positieve verassing ontvangen! De dieren waren stuk voor stuk weer aan het smikkelen van de lekkere appels en eieren, die zijn ingezameld door de Kringloop.

De Artisklas in Haarlem is elke Zaterdag en Zondag van 13:00 tot 16:00 geopend. Harald en zijn team van enthousiaste en deskundige verzorgers ontvangen je hier dan graag in hun dierentuintje. Bij de Artisklas in Haarlem leer je leuke dingen over de verschillende dieren die daar verblijven, en Zolder023 is blij om Stichting Artisklas met deze Leuke actie samen met de Kringloopwinkel op de kaart te zetten!

Benieuwd hoe de dieren het paasontbijt ervaren hebben? Bekijk de foto’s hieronder!

Artisklas
Artisklas-(2)
Artisklas-(4)
Artisklas-(3)
Artisklas-(5)
Artisklas-(6)
Artisklas-(7)
Artisklas-(8)
Categorieën:

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *