Zolder Collectie

Zolder023 houdt van spullen, het hergebruiken van spullen, spullen met een verhaal, praktische spullen, oude spullen en design spullen.

Verspilling tegen gaan

Verspilling daar houden wij niet van. Daarom weet Zolder, in samenwerking met bedrijven die daar ook niet van houden, soms mooie partijen goederen op te kopen die anders niet meer zouden worden verkocht. Recycling zonder dat het mooie werk van de designer en maker verloren gaat. Deze bijzondere inkopen noemen wij Zolder Collectie. 

Design voor een leuke prijs

Zo komt de aanschaf van een design stuk voor iedereen dichterbij! Voor een leuke prijs kan er zomaar een bijzonder mooi product bij jou thuis komen te staan die anders aan je voorbij zou gaan. Wees er dus snel bij, want op = op!
Houd deze pagina en onze Socials regelmatig in de gaten voor de laatste Zolder Collectie.

LOPENDE COLLECTIE ACTIE

POLSPOTTEN

Van 20 oktober tot op = op | Alleen op locatie Eysinkweg

POLSPOTTEN is een design merk van Nederlandse bodem. Al begon het met de Potten van Pol, de hedendaagse collectie van POLSPOTTEN typeert zich met een diversietijd aan producten van hoge kwaliteit met een geheel eigen stijl. Potten, maar ook meubels, accessoires, verlichting en servies. De unieke stijl van POLSPOTTEN is speels en vrij in creatie en daarmee soms gedurfd of met een beetje humor, maar zeker ook tijdloos.

De mogelijkheid te maken wat er in de creativiteit ontstaat op dat moment gestimuleerd door een specifieke omgeving staat voorop, maar nooit zonder te erkennen dat het zo min mogelijk impact moet hebben op het milieu.

Dit maakt voor Zolder023, samen met het mooie design, de samenwerking met POLSPOTTEN een logische keuze.

Tip: Loop regelmatig onze locatie op de Eysinkweg binnen, want verspreid over de komende weken zal er steeds nieuwe voorraad worden aangeleverd.