Kinderboekenweek 2021 Buro de toekomst

Zolder023 opent Kinderboekenweek met kindercabaret

Woensdag 6 oktober start de 67ste editie van de Kinderboekenweek met het thema; Worden wat je wil. De bekende Haarlemse kids-comedian Wijnand Stomp zal deze middag de kinderen een spannend verhaal vertellen passend in het thema van de Kinderboekenweek.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, ieder kind kan worden waar het¬†van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok‚Ķ kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden ge√Įnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren.

 

Theatershow BURO DE TOEKOMST

Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later! Stomp wil met zijn theatervoorstelling de kinderen inspireren en zelfvertrouwen geven voor de toekomst. 

Mister Anansi heeft sinds kort mobiel baantjesburo voor kids. BURO DE TOEKOMST

De telefoon staat roodgloeiend. Er zijn vacatures voor boodschappen hulpen, huisdier oppassers, stoepvegers, afwashulpen en nog veel meer. Mister Anansi test de kids of ze geschikt zijn voor de baantjes. Totdat er een super mega-baantje binnen komt. Wie zal deze baan krijgen?  Wil jij het ook weten?  Kom dan naar de show van Mister Anansi en zijn BURO DE TOEKOMST.

‚ÄúBij Zolder023 liggen de mooiste artikelen die allemaal gerelateerd zijn aan een beroep. Ik word al helemaal enthousiast van de winkel en wanneer ik de kindjes deze middag iets kan meegeven is mijn dag geslaagd‚ÄĚ aldus Stomp.

Aanmelden

Er zijn twee optredens¬†om 14.45 uur¬†en¬†om 16.00 uur. De optredens duren ongeveer 40 minuten. De GRATIS theatervoorstelling ‚ÄėBURO DE TOEKOMST‚Äô is het meest geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Aanmelden kan via onderstaande button of mail naar:¬†evenementen@kringloopzolder.nl.¬†

 

Vergeet niet je naam, aantal personen en tijd waarop je wil komen door te geven! 

Dansen op Kinderen voor Kinderen

Naast de theatervoorstellingen kan er ook worden gedanst. Dans mee op het nieuwe lied van Kinderen voor Kinderen – worden wat je wil, speciaal gemaakt voor de Kinderboekenweek.

Er is limonade voor alle gasten en bovendien heeft Zolder023 speciaal voor de Kinderboekenweek een leuke actie: 2 kinderboeken halen, de dikste betalen.

  • Voorstelling¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† BURO DE TOEKOMST
  • Artiest¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Wijnand Stomp, alias Mister Anansi.¬†
  • Host¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Kringloopwinkel Zolder023
  • Locatie¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Eysinkweg 71, Haarlem
  • Tijd.¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†14:45 uur & 16:00 uur
  • Registratie¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬†¬† Evenementen@kringloopzolder.nl

COVID-19 maatregelingen

Zolder023 heeft een protocol opgesteld om de veiligheid van de bezoekers, werknemers en artiest te waarborgen. Wij hebben maatregelen genomen om besmettingen en verdere verspreidingen van COVID-19 tegen te gaan. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM. Het aantal plaatsen voor toeschouwers beperkt. Vooraf registreren is noodzakelijk en kan via evenementen@kringloopzolder.nl