Inloop event: Circulariteit en hergebruik
- Waar? Eysinkweg 71 in Haarlem
- Wanneer? 7 juni 2024 van 16.00 tot 19.30 uur
- Wat? Een unieke kans om bij te leren en mede-milieubewustelingen te ontmoeten
Had jij 7 juni al vrijgehouden in je agenda? Goed zo! Op die dag houden we een bijzonder evenement in samenwerking met leegstandsbeheerder NEST/. Als jij geïnteresseerd bent in circulariteit en duurzaamheid, dan kom je die vrijdag ruimschoots aan je trekken. Er komen namelijk twee interessante sprekers iets over deze onderwerpen vertellen. Bovendien ga je tijdens dit event veel gelijkgestemden ontmoeten. Dus ben jij maatschappelijk bewust en houd je van hergebruik? Kom dan zeker langs. Je gaat gegarandeerd van alles leren over vergroening. Bovendien maak je als deelnemer kans op een fantastische prijs. Als jij ons laat weten in welke ruimte van NEST/ jij jezelf ziet werken, dan zou het zomaar kunnen dat jij daar 1 maand lang voor maar 1 euro je professionele dromen mag gaan waarmaken. Dus waar wacht je nog op?! Meld je meteen aan!
- 16.00 uur Inloop
- 17.00 uur Welkomstwoord door Zolder023-eigenaar Jan van Buren
- 17.10 uur Wouter Witkamp, project manager Sustainability & Area Developer bij SADC
- 17.25 uur Michael Breek, de man achter Frankie Local, vertelt over duurzaam ondernemerschap
- 17.40 uur Start borrel
- 19.00 uur Uitloop
Wouter Witkamp
Wouter Witkamp is Sustainability & Area Developer bij SADC en is geïnteresseerd in toekomstbestendige (gebieds)herontwikkelingen, erfgoedlocaties, placemaking, circulariteit, biobased bouwen, conceptontwikkeling en gemengd gebruik. Hij gaat vertellen over SADC, circulair bouwen en de C-Bèta Hub.
Michael Breek
Michael Breek is oprichter van Frankie Local, waar volgens menige koffieleut de lekkerste koffie van Haarlem wordt geschonken. Hoe hij zijn jongensdroom van een eigen koffiebar wist te verwezenlijken, gaat hij je in geuren en kleuren vertellen. Zijn praatje over duurzaam ondernemen smaakt, net als zijn koffie, vast naar meer.
Wil jij erbij zijn?
Super! Het event is gratis, maar meld je wel even aan. Als wij weten hoeveel gasten er komen, kunnen wij onze inrichting en inkoop daarop afstemmen. Want verspilling, daar houden wij niet van.